2011. január 27., csütörtök

Blogdíj




Nagyon szépen köszönjük!
Örülünk nekik, mert azt jelenti, hogy olvasnak minket, figyelemmel kísérik ténykedéseinket és a másik blogunkat is, ami nem annyira kreatív, mint inkább rólunk szól (mert igazából oda kaptuk a blogdíjról szóló bejegyzéseket). Tovább is adjuk, de némileg módosítva a szabályokat. Vagyis: minden olyan bloggernek adunk, aki valamilyen szempontból első volt a blogos életünkben. És tudván, hogy a legnehezebb dolog a továbbadósdi, mi azt mondjuk, ne adjátok tovább senkinek, hiszen ez csak a tiétek! :) Ennek megfelelően saját képet is csináltunk, ha van kedvetek kitehetitek a blogra, de ha nincs, nem haragszunk meg érte. :)




Így tehát a díjazottjaink időrendben:

Ahama, aki az első tanítómesterünk volt, bár nem is tudott róla. Ő kezdte a Barka kötősulit, amire Zsangyal rögtön rácuppant (bocsánat a kifejezésért :), duruzsolt GumiPók fülébe, míg végül ő is tűket ragadott és vadul döfölni kezdett. Zsangyal azóta visszavett a tempóból, de GumiPóknál megmaradt a szenvedély. (Ez mindig így megy nálunk... :) És persze ennek az egésznek a folyománya ez a blog.

Nöné, aki a legelső megjegyzést hagyta nálunk, és ezzel olyan boldogságot okozott nekünk, hogy el sem tudnánk mondani! Gyöngyi, most is köszönjük! És persze köszönjük a kedvességed, a segítőkészséged!

MrsYarnart, akivel először keveredtünk levelezésbe, és szerencsére azóta sem keveredünk ki belőle, és akinek köszönjük a távbarátságot, reméljük, egyszer majd „rendes” lesz belőle! :)

Még egyszer köszönjük, hogy ránk is gondoltatok!

 GumiPók & Zsangyal

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...