2011. május 30., hétfő

Coquille

Utoljára februárban kötöttem, valamiért azóta inkább a horgolás és a varrás van első helyen. De amikor ezt a mintát megláttam a Knittyn, rögtön bele is szerettem. Hosszú színátmenetes fonalam nem volt, és hiába is keresgéltem, nem találtam olyat, ami nekem tetszett volna, ezért a mostani kedvencemből, Barka Pillangó Porcelánból kötöttem. Kétféle méretű kötőtű kell hozzá, én 3,5-öst és 5,5-öst használtam és nem kötöttem meg a teljes mintát, mert az nekem túlságosan nagy lett volna. Könnyű, nyáresti, nagyon pihe-puha.


10 megjegyzés:

  1. és nagyon csini, tegyük hozzá...

    VálaszTörlés
  2. nagyon különleges! szerintem ebből a fonalból is nagyon szép! (kötés közben egyszer csak visszafordultál? micsoda ötlet!) szeretnék én is rövidített sorosat kötni, majd felkereslek tanácsért :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon tetszik! Hasonlókat forgatok én is a fejemben, hogy kellene egy nyári kendő, de mivel elég kezdő vagyok, kicsit félek belevágni.
    Ezt a mintát egyébként már én is néztem, csak az angol nyelvű leírás tartott vissza eddig...

    VálaszTörlés
  4. Rita! Köszönöm a kiegészítést! :)

    Éva! Köszi! Várlak sok szeretettel :)!

    Orsi! Köszönöm szépen! Ha szeretnéd, szívesen lefordítom neked. Hidd el, nagyon egyszerű megkötni, még a rövidített sorok ellenére is.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon-nagyon szép! Jó ez a semleges szín is. Szép nyárestéket kívánok hozzá!

    VálaszTörlés
  6. Hű, nagyon biztatóan hangzik az ajánlat :) Köszönöm. Ha nem boldogulok vele, majd én is kopogtatok az ajtódon. Akarom mondani itt a kommentboxban :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi, Adél!

    Orsi! Csak nyugodtan. :)

    VálaszTörlés
  8. Ó, ez nagyon helyes! A kötötűt váltogatni kell menet közben? Ilyent még nem csináltam. Pillangóból én is kötöttem kendőt magamnak és nagyon bevált. Puha, jó illatú és meleg. Talán nem látszik olyan finomnak, mint amennyire jó viselet.

    PS: GP, az emailjeim valamiért nem mennek át hozzád. Már kettőt küldtem, de az az érzésem ez a második sem mehetett át. Az ökoszatyrot megkaptam hiánytalanul és azóta folyamatosan hordom és nagyon boldog vagyok vele!

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy megkaptad, kicsit aggódtam. Nem tudom, miért nem jött át az emil...

    VálaszTörlés
  10. Szia, nagyon szép a kendő. ha esetleg lefordítanád, akkor megtennéd, hogy nekem is elküldöd?. Meghorgoltam a Limonádé Oázisból egy nagyikendőt, de valahogy ez a fonal nem érvényesül ezzel a mintával, így lebontanám.
    Előre is köszönöm
    www.vargaannus.blogspot.com

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...