2011. május 13., péntek

Hátizsák

Tegnapi lomtalanítási akcióm során akadtam rá erre a hátizsákra, amit körülbelül 10 éve varrhattam. Nem tudom, mi szállt meg akkor, soha azelőtt és azóta sem varrtam sem táskát, sem hátizsákot. A projekt befejezetlen maradt, mert nem tudtam eldönteni, hogy a külső zseb hogyan záródjon. A gomb valahogy nem illett hozzá, tépőzárat már csak nagyon nehezen lehetne rávarrni, talán a patent az, ami még kivitelezhető. És persze valami zsinór is kellett volna az összehúzáshoz. Belül cipzáras zsebe van, a vállpántjai állíthatók. Akkoriban még híre-hamva nem volt az internetnek, ezért aztán a szabásmintát valószínűleg valamelyik meglévőről vettem le. A jó tartású, meglehetősen vastag anyag kézzel szövött, a Mesterségek Ünnepén vettem egy nénitől. Az aljába belevarrtam egy műanyag lapot, olyasmi volt, mint a hullámkarton, csak műanyagból – merthogy akkoriban még csak nem is hallottam táskamerevítőről (ha ugyan volt). Még nem tudom, mi lesz a sorsa. Majd valamit kitalálok.


Köszönöm Zazáleának a segítséget a poszt visszaállításához!!
Megjegyzésben visszateszem a kommenteket is, mert azok is legalább olyan fontosak, mint maga a poszt.

15 megjegyzés:

  1. naneviccelj! ez a világ legklasszabb hátizsákja!

    VálaszTörlés
  2. Küldjek zsinórt meg patentot/gombot? :-D

    VálaszTörlés
  3. Húha, azt a nemjóját! Ez aztán a profi munka!

    VálaszTörlés
  4. tyűha! miket tudsz!!! én megmondom, mi legyen a sorsa: fejezd be, és használd! nagyon profi munka, kár, hogy eddig rejtegetted!

    VálaszTörlés
  5. dióhéj írta:
    naneviccelj! ez a világ legklasszabb hátizsákja!

    florentine írta:
    Küldjek zsinórt meg patentot/gombot? :-D

    nöné írta:
    Húha, azt a nemjóját! Ez aztán a profi munka!

    Zsu írta:
    Tényleg jól néz ki!

    Mrs Yarnart írta:
    tyűha! miket tudsz!!! én megmondom, mi legyen a sorsa: fejezd be, és használd! nagyon profi munka, kár, hogy eddig rejtegetted!

    VálaszTörlés
  6. dióhéj, nöné, Zsu! Nagyon köszönöm!

    florentine! Írok majd címet :D

    Éva! Köszönöm Neked is! Nem rejtegettem, csak nem emlékeztem, hogy hová tettem. Valószínűleg be fogom fejezni, hiszen egyébként teljesen használható, bár ma már azt a külső zsebet kisebbre csinálnám.

    VálaszTörlés
  7. hogy csináltad? mármint hogy állítottad vissza? én most vettem észre, hogy eltűnt minden.

    VálaszTörlés
  8. Feliratkoztam a saját blogunkra követőnek (titkosnak :), akkor bekerült a google readerbe a blog és a bejegyzés, így megvolt a szöveg. A kép pedig adott volt a picasaban.
    A kommenteket pedig megkapjuk emilben, úgyhogy azt is vissza tudtam állítani.

    VálaszTörlés
  9. elküldenéd az én elveszett bejegyzésemet? meghálálom ;) én sajnos nem voltam ilyen előrelátó, mint te, és nincs meg a szöveg :( sőt, az emaileket is kitöröltem...

    VálaszTörlés
  10. Én fő infoguru, itt töröm a fejem, hogy a kommenteket honnan szerezted meg? Na, egyszer aztán leesett a már forgalomból kivont 20 filléres:o) Ahogy Éva, úgy én is kitöröltem őket az emiljeim közül:o(
    Jó újra látni a csodaszép hátizsákodat!

    VálaszTörlés
  11. Én általában lusta vagyok őket kitörölni, most ez volt a szerencse. Sajnáltam volna, ha elvesznek, nekem mindig olyan jó ezeket olvasni.
    Köszi, Gyöngyi! :)

    VálaszTörlés
  12. köszikösziköszi! és puszipuszipuszi!
    megvan minden, a bejegyzés és a kitörölt megjegyzések is!
    szép hétvégét mindenkinek :)

    VálaszTörlés
  13. ahogy nekem segített egy olvasóm, úgy segítek én is az olvasottaknál, el ne vesszen egy post se, el ne! mert kár lett volna a hátizsákért! :o)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...