2011. szeptember 3., szombat

Blogtalálkozó - röviden

Igen, csak röviden. :( Sajnos csak röviden tudtunk ott lenni, mindkettőnknek - egymástól függetlenül - közbejött valami más. Ezúton is elnézést kérünk mindenkitől, aki esetleg számított rá, hogy találkozhat velünk. Persze magunkat adtuk, eltévedtünk, a sétányon pont az ellenkező irányba indultunk, végül a kreatív boltos hölgy igazított minket útba. Ki mást kérdeztünk volna? :) Odaérve nyusziba váltottunk, meg is beszéltük, hogy átkeresztelkedünk Bob és Bobekre. Ők is olyan kis bénák, mint amilyennek mi éreztük magunkat. :) A kommunikáció nem mindig erősségünk, ebben már többször megegyeztünk. De hősiesen küzdöttünk! (dicsér, dicsér! :) )

Nyugi! Én is pánikolok!

És hogy ne csak magunkról beszéljek... Jó volt élőben látni azokat a dolgokat, amiket esetleg már láttunk a blogokon felbukkanni. Itt jön a vallomás - főként GumiPók a nézelődő kettőnk közül. Nekem sajnos mostanában (munkahelyem miatt) nem sok időm és türelmem van böngészni. Tehát én sok-sok újdonságot láttam! Megint kedvet kaptam például a keresztszemezéshez! Örömmel láttuk, hogy a cicák sokatokat megihlettek, mostanában valahogy mindenki cicalázban ég! :) Sajnos nekem rettentő rossz a névmemóriám, úgyhogy név szerint nem tudok senkit sem említeni a foltvarrók közül, akik őrült szép darabokat hoztak mutatóba. De végül is miért tenném, mikor mindegyikőtök munkája nagyon tetszett! Na igen, a varrás nekem mumus. Inkább aprításban (értsd: szabásban) jeleskedem, ha már textilről van szó.
Összegezve: jó érzés, hogy ott lehettünk, és rettentő rossz, hogy nem tudtunk maradni. Úgyhogy várjuk a következő lehetőséget, ahová ha lehet, mi is viszünk néhány apróságot!

És hogy ki lesz Bob és ki lesz Bobek? Sorsolni fogunk! : )

6 megjegyzés:

  1. http://bubszaboxa.blogspot.com/2011/09/talalkozo-emlekezteto.html
    Itt a következő találkozó linkje :)) Gyertek bátran !

    VálaszTörlés
  2. Köszi, Gina! Sajnos a 17-e a Kulturális Örökség Napok miatt nem jó. De erősen figyelünk, hol lesz megint lehetőség. És köszönjük a kedvességed!

    VálaszTörlés
  3. biztosan nagyon érdekes volt, köszi a beszámolót!

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy valaki olvassa a szösszeneteimet! ;)
    A másik blogra készül egy túra és egy városnézős poszt, remélem, a héten elkészülök vele!

    VálaszTörlés
  5. Nemhogy blogtalálkozni, még blogolvasni is alig tudok mostanában, szegény fejem!
    Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...