2011. szeptember 21., szerda

Ezmegaz


A kép csak azért van,  hogy mindenki lássa, nem lazsálok. Már sokkal nagyobb, mit a képen. Sajnos a Toulouse stólám egyelőre parkolópályán van fonalhiány miatt, de ezt a másikat szorgosan horgolgatom, remélem, hétvégén készen is leszek vele.

De ennél sokkal fontosabb, hogy végleges a debreceni találkozó időpontja: október 1., szombat. Irenkánál elolvashatjátok a részleteket is. Jó hír, hogy talán  mindketten megyünk (örvendenék nagyon!). És az is jó hír,  hogy autóval megyünk, így ha valaki szeretne betársulni hozzánk, szívesen elvisszük magunkkal. Aki budapesti, de eddig hezitált, hogy menjen vagy ne menjen, gondolja meg! Update: már csak egy hely kiadó :)

És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, amikor hazaértem, a postaládámban várt a Brooklyn Tweed hírlevele az új kollekcióval, és nekem annyira tetszik (ez is), hogy muszáj vagyok megosztani veletek.

8 megjegyzés:

  1. Jaj, de szép ez a minta, Eszter! Én is valami hasonlót szeretnék, mi a becsületes neve? És hol találtad? A színe is nagyon pompázatos, milyen fonallal készül?
    És ami a kérdéseknél is fontosabb: nagyon szuper, hogy jöttök :)

    VálaszTörlés
  2. ez nem a half moon kendő? már én is nézegettem (csak nem horgolhatok állandóan grannyt és elise shawlt ;)
    nagyon szép lesz, gyönyörű a színe is. belelapoztam a hírlevélbe. aztán megint. és újra. annyira tetszik!!! azok a sapkák! nagyon szívesen megkötném egytől egyig. és a végén azok a fonalak... nem tudnék választani. ilyen fonalakat gondolom, mo-on nem lehet vásárolni. vagy mégis?

    VálaszTörlés
  3. megnéztem a toulouse-t a ravelryn. nahát...elállt a szavam. és még egy gyönyörű szín. a felhő tökéletes választás!

    VálaszTörlés
  4. Orsi! Örülök, hogy örülsz! :)

    A kendő becsületes neve Half Moon Shawl, itt megtaláljátok:
    http://www.ravelry.com/patterns/library/half-moon-shawl-60274ad
    A minta hihetetlen egyszerű, csak azzal kell vigyázni, hogy eredetileg jó vastag fonalból horgolták, így nekem némileg vissza kellett fognom a szaporítást, mert az én fonalam vékonyabb, kézzel festett Unisono aloe verás/jojobás fonal, az árnyalat pedig a 1295-ös.
    A Fonalshopban lehet beszerezni, még valamikor tavasszal vettem, azóta várt a sorára.

    Éva! Én is így voltam a katalógussal, bár engem a sapkák nem nagyon izgatnak, nekem nagyon rosszul áll mindenféle fejfedő, de a sálak, pulcsik, hát azok nagyon-nagyon!

    És a Toulouse is egy nagyon egyszerű minta, haladós is, szeretem. És az a kis fodor a szélén, hát az engem nagyon megfogott. Mostanában valahogy fodros hangulataim vannak. :)

    VálaszTörlés
  5. Annyira szépséges, kíváncsian várom,m hogy kész állapotában mutasd :) Ilyenkor irigykedem, metrt én azért még igencsak kezdő horgoló vagyok....

    VálaszTörlés
  6. Nina! Köszi! Ne hidd, hogy ez valami komplikált minta, én is alig egy éve horgolok meg kötök. Még az alapokat is újra kellett tanulnom. Szerintem te is hamar belejössz majd. És a te stólád is gyönyörűséges lesz! :)

    VálaszTörlés
  7. Szép szín lesz a kendődnek. Köszönöm a katalógus ajánlót, nagyon jó dolgok vannak benne!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó lesz, klassz ez a padlizsán vagy szilva vagy nem tudom milyen szín, hajrá-hajrá!
    Mulassatok nagyon jól a böködős-bulin!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...