2011. október 3., hétfő

Debrecen, 2011. október 1.

A kitűzőnk Szilvi munkája, személyes kedvencem :)

Most vagyok csak igazán megilletődve, amikor írni kell róla. Mert nekem nagyon nagy élmény volt, tele tapasztalatokkal, rengeteg új információval, sok-sok kedves kötős-horgolós sorstársnővel... Még most sem tudok szabadulni az élménytől, bár talán ez is volt a cél. Szóval én nagyon jól éreztem magam, rettenetesen elfáradtam, és ahogy útitársnőimnek a rögös visszafelé úton* összegeztem a dolgot: sok ilyen találkozóra kell elmennem, mert az agyam teljesen edzetlen, ennyi kedvességet, ennyi információt képtelen feldolgozni egyszerre, ezért a végére igen punnyadt lettem — ezért elnézést is kell kérnem. Aki mintegy tíz éve otthon dolgozik, emberek között nemigen jár, az így néz ki a hatodik óra végére. :)

Megállapodásunk szerint mindenki valami apróságot készített zsákbamacska gyanánt. Az én macskám egy levendulás puffancs volt, ami Orsihoz került, remélem, örül neki.


Én Kriszta zsákbamacskáját kaptam. Nagyon örültem neki, mert még sohasem volt mobiltokom, és a kulcstartóknak is mindig nagy hasznát veszi az ember. A papírfonással készült kosárka pedig nekem teljesen új dolog, sohasem láttam még ilyet közelről. Köszönöm szépen!



A résztvevők szigorúan abc-sorrendben: Ági, Erika (neki nincs blogja) Eszter, Éva (ő sem blogol) GabiIrénkeKrisztaNóriOrsiSzilvi.
És hogy milyen szépségeket mutogattunk egymásnak, itt megnézhetitek. A fotókat Nóri készítette, nagyon jól sikerültek!

Mindenki hozott valami finomságot, én pogácsával készültem, amit bár előző nap sütöttem, szerintem elég szikkadt lett, pedig nem sütöttem túl. Frissen sokkal finomabb volt.


Lányok! Nagyon örülök, hogy ott lehettem, nagyon jó élmény volt!


* Tanulság: a szemednek higgy, ne a gps-nek. Elnézést kérek... :(

9 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jól érezted magad! A pogi pedig finom volt, nem szikkadt, puha, ezt többszörös próba alapján állítom.:)

    VálaszTörlés
  2. Eszter, nagyon örülök, hogy találkoztunk! És itthon bizony jól eldicsekedtem a puffanccsal, rögtön fotót is készítettem róla, ami remélhetőleg hamarosan a blogba is felkerül! :)
    A pogácsa szerintem is szuper volt ;)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Szomszédasszony, és mind a többiek is! Jó volt olvasni, hogy jót találkoztatok, óh, ha én is, én is...! Na de majd egy másik alkalommal talán. Megnéztem a képeket, mennyi szépség! Most pedig megyek és meglátogatom azokat, akiket még nem ismerek az utcából...

    VálaszTörlés
  4. de jó volt nektek! remélem, legközelebb én is... jó volt nézegetni a képeket. mennyi szép holmi! jónéhány ismerős volt :)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek, és megcsodálhattam a kezed csodálatos munkáit, amelyek élőben még gyönyörűbbek, mint a képeken!

    VálaszTörlés
  7. Irénke, Orsi, Nóri! Tényleg tök jó volt! Remélem, lesz máskor is!

    Adél, Éva, Rita! Remélem, egyszer majd veletek is összejön! Nagyon szeretném.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon finom volt a pogi Én egész délelőtt azt kapkodtam a számba :O)
    Örülök hogy találkoztunk!!! Legközelebb ketten gyertek :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...