2012. március 21., szerda

SZUNO


„Amikor elkezdtem, még én is másképp gondoltam. Pl. hogy ezekben a mélyszegénységben élő közösségekben a mentálhigiénés programok a legfontosabbak. De hamar rájöttem, semmi sem hoz olyan látványos javulást, mintha értelmes, teremtő munka körvonalaz valami jövőt számukra.” 
L. Ritók Nóra A nyomor széle blog egyik bejegyzésében  

Megnyílt az Igazgyöngy Alapítvány szociális webshopja. Segítsünk, hogy valóra váljon az álmuk (szuno=álom), legyen minél nagyobb reklámja a kezdeményezésnek. Olvassátok el Erika bejegyzését is ebben a témában. Szívesen vesznek minden támogatást, de már azzal is tudunk nekik segíteni, hogy kitesszük a webshop bannerjét a blogjainkra, hogy találjanak rájuk minél többen. És nézzetek be ti is a boltba, számomra megrendítő, hogy ott, ahol tényleg napi gondok vannak, vagy még ennél is rosszabb a helyzet, mégis annyi szín, annyi érzelem és életigenlés sugárzik ezekből a tárgyakból. Sok sikert kívánunk nekik!

A banner html-kódja:
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://igazgyongy-alapitvany.hu/shop/" target="_blank"><img border="0" height="114" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiOAGl6H8o0ZtwW99vKnuTr1KMTaSbFUg1hehUDlfuVp23A-LwnFMTW76iavmion2fRd1Y5ngKSg8EY0itGDUxDW2_4S8xPPbxgJQkQ9q7gWKdhsQ9TT45gve0OoVqhD0JyLHgpxmRk4iat/s320/madar5.jpg" width="160" /></a></div>
<br />

4 megjegyzés:

  1. köszönöm, már ki is tettem! gyönyörű dolgaik vannak :)

    VálaszTörlés
  2. Én is kiraktam, hátha tőlem talál oda valaki.
    Nagyon szemezek egy szép sárga táskával jómagam is :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Orsi! Én már kiválasztottam egy farmertáskát. Egy kis szárnyas lény van rajta. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...