2012. június 21., csütörtök

Green Lavender


Ismét egy teszt. Kutas Ági Lavender Honey nevű pulóvere került sorra. Életemben először kötöttem Drops fonalból, és ez az első találkozás nem okozott csalódást. Bár a fonal tiszta pamut, mégsem nyúlik, mint a rétestészta (eddig nagyjából ilyen tapasztalataim voltak a pamutokról), nagyon szépen megtartotta a méretét. A pulóver a nyakától lefelé kötődik, varrás nélkül készül, nagyon egyszerű mintával. Hosszú és rövid ujjú változatban is megköthető. Én inkább a hosszút választottam, mert nem voltam benne biztos, hogy nyáron hordanék-e rövid ujjú kötött fölsőt. Erre némiképp rácáfol, hogy most épp len fonalból kezdtem el egyet kötni. Nos, majd meglátjuk, mennyire jön ez be nekem. Ezt a hosszú ujjú verziót mindenesetre szeretem, még akkor is, ha ebben eléggé látszik, hogy az az öt kiló, amit eddig fogytam, édeskevés a jó alakhoz. De no csüggedés, ez újabb lendületet ad nekem. :)

Minta: Lavender Honey by Kutas Ági
Fonal: Drops Safran 14-es árnyalat
Felhasznált mennyiség: 6,5 gombolyag (32,5 dkg)
Tű: 2,5 és 3,5 mm KnitPro
Elkészítés ideje: 10 nap
Lánc: Avadeco by AVARRO
(még tavaly kaptam a Goubán a szülinapomra)
Fotó: Zsangyal



8 megjegyzés:

  1. Eszter, ne viccelj már, tök jól nézel ki, nagyon látszik az az 5 kiló! És ez a pulcsi is jól áll rajtad! Gratulálok! A pulcsihoz is ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Orsi!
      Látszik is, meg érzem is, meg büszke is vagyok rá, de még nem fejeztem be. :)

      Törlés
  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz, egyből kiszúrtam a változást, nagyon ügyes vagy! A pulcsi nagyon jó lett, viseld egészséggel!

    VálaszTörlés
  3. nagyon jól áll a pulcsi, és fantasztikus milyen akaraterőd van. (szép nyakláncod van :)

    VálaszTörlés
  4. NAgyon szép lett a pulóvered nagyon szeretem zöld színt :) Fogadj szeretettel egy díjat a blogomról http://arsziblog.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam-dijat-adk.html

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép ez a pulcsi, Eszter! A színe pedig szuper!
    Tőlem is kapsz egy díjat! :-) http://pantupiszmog.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...