2012. június 2., szombat

Négylevelű párna


Ha az embernek testvére van, akkor neki van születésnapja is. Ezt még azzal lehet tetézni, hogy pont olyan párt talál magának, akinek majdnem ugyanazon a napon van a születésnapja. Ez csak azért gáz, mert óhatatlanul közös ajándékot vesz/csinál az ember nekik, mert az ember már csak olyan, hogy jól összevonja őket. :))
Én is így tettem, bár meglehetősen későn jutott eszembe ez a remek ötlet, vagyis hogy kötök nekik két díszpárnát. A kettőből végül egy lett — ez fért bele az időbe —, de az ígéretet bírják, miszerint lesz másik is (esetleg más mintával, hogy ne legyen olyan unalmas).
A párna mintája a Drops oldalán található. A két párnalap középről kezdődik körben kötve. Magic looppal dolgoztam már az elejétől fogva. A minta rajzos, tehát aki nem tud angolul — szerintem —, az is simán belevághat. Az elkészítés körülbelül egy hetet vett igénybe úgy, hogy néha azért nagyon unalmas volt, ezért mást is csináltam.

Fonal: Barka Diplomata Flört
Felhasznált mennyiség: kb. 15 dkg
Minta: Drops 118-45
Elkészítés ideje: kb. 1 hét
Amikor elkészült a két párnalap, I-corddal dolgoztam össze úgy, hogy a két lap szemeit egymás után felszedtem a tűre, egyet innen, egyet onnan, azt simán együtt lekötöttem, és folytattam az I-cordot. Az egyik felét nyitva hagytam, ott külön láncoltam le a szemeket, és az Erikától tavaly vásárolt gombokat varrtam rá. Kis szünet után jöhet a következő. De az Golf színű lesz.

A párnát beneveztem a júniusi Barka galériába, már lehet rá szavazni, ha tetszik nektek.


12 megjegyzés:

  1. Naná, hogy tetszik!!! Megyek is és jól megnyomom a gombot! :))

    VálaszTörlés
  2. Na jó, megyünk lájkolni! ;)
    Köszönjük szépen ezúton is, ezt a egészen ocsmány kanapét igencsak feldobja! (Így nem kell mindig a testünkkel takarnunk, hogy ne látsszon a kanapé :D )

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csinos pár-párna!:) Boldog szülinapot mindenkinek! Megyek szavazni.

    VálaszTörlés
  4. Boldog szülinapot a szülinaposoknak! Szépséges ajándék! Szavaztam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a jókívánságokat, a méltatást és a szavazást is! :)

      Törlés
  5. boldog születésnapot mindenkinek :) mentem szavazni!!!!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm én is (a másik ünnepelt nevében is) a jókívánságokat! Én már szavaztam, úgyhogy most aludni megyek! ;)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...