2013. január 7., hétfő

Vanilla Orchid


2012 utolsó projektje volt Kutas Ági új kendője, a Vanilla Orchid. A kendő félkör alakú, mintája csak ránézésre bonyolult, egyébként haladós, és mivel a mintaismétlések viszonylag rövidek, így könnyen memorizálhatók. Menet közben kissé hezitáltam, hogy jó-e a két szín együtt, de végül, főleg már  blokkolás után, elégedett vagyok.
És akik nem facebookosok, most láthatják először Margitot, akin ezután bemutatom a köteményeimet. Margitot a Vaterán lőttem és nevét az előző tulajdonos macskájáról kapta. :))

Fonal: 
Drops Baby Merino 22-es és 26-os árnyalat
Minta: 
Vanilla Orchid by Kutas Ági 
Tű:
 4,5 és 5,5 mm
Méret: 
130 cm hosszú és 58 cm széles




10 megjegyzés:

  1. Jaj, de nagyon elegáns! Szép lett tényleg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik!

      Törlés
  2. gratulálok, margit nagyon csinos, elegáns, nála jobbat nem is találhattál volna, hogy a kötéseid bemutasd. apropó, a köteményed is gyönyörű. finom ez a két szín együtt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos Margit csinosabb, mint én vagyok, ezért is volt jó választás, és kicsit elszomorodom, ha arra gondolok, valaha én is ilyen voltam. De inspirációnak sem rossz ;). Köszönöm szépen!

      Törlés
  3. Nagyon elegáns ezekben a finom színekben !:)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok Margithoz, és nemkülönben ehhez a nagyon szép kendőhöz! Én kifejezetten kedvelem e két szín kombinációját :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Gyöngyi! Érdekes, nekem is szívszerelem ez a két szín összekötve, most mégis eleinte furcsa volt. De aztán összebarátkoztunk. :)

      Törlés
  5. Nagyon szép lett a kendőd! Tényleg jól mutat ez a két szín együtt. Amikor először láttam, úgy éreztem más, mint Ágié, de csak ma jöttem rá. Talán a blokkolást csináltad másképpen, de a te leveleid nem kerekek, hanem hegyesek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Valóban csak a blokkolás más. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...