2013. február 20., szerda

Csíkos


A Motolla megjelenése előtt néhány nappal lett készen ez a kardigán, ami Anett tervezményének tesztje volt, bár némiképp átalakítva kötöttem meg az eredetileg végig csíkos kardigánt. Mivel nekem a raglán nem a szívem szottya, ezért úgy döntöttem, nem hangsúlyozom ki még csíkozással is, így a felső részét egy színből kötöttem, és mert a keresztben csíkos sem előnyös nekem, ezért a csíkozást lejjebb kezdtem és kicsit másképp csináltam, mint az eredetiben volt. Ja, és a passzé. Kora ifjúságom óta ellensége vagyok a passzéknak, így azt is átváltoztattam lusta kötéssé. Az első olyan kardigán, ami nálam maradt, és nagyon szeretem. A fonal kézzelmosós, és 4-es tűvel kötve szinte semmit sem nyúlt és kellemes puha. Nyakmelegítőt nem kötnék belőle, de kardigánnak ideális.

fonal:
Barka 5 órai tea
felhasznált mennyiség:
45 dkg
tű:
4 mm
minta:
Csíkos kardigán by Anett
10 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lett! :) Az eredeti leírásból mégis minek fogadtál szót? :)))))) Persze, ez csak kekec megjegyzés... hiszen a végeredmény nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vártam ezt a kérdést, szinte készültem is rá :). Az eredeti instrukciók (fogyasztások, szaporítások, szemszámok stb.) betartásával készült, de azért mégis egy kicsit a magam ízlése szerint átformálva. A tesztnek így megfelelt, főleg, hogy Szilvi abszolút az eredeti szerint kötötte meg.
   Örülök, hogy tetszik!

   Törlés
  2. Nekem ez jobban tetszik, mint az eredeti, pedig az is nagyon szép! Ezzel a fonallal elég régóta szemezek, remélem, nem vonják ki a forgalomból, amig rászánom magam egy kardigán megkötésére :-D

   Törlés
  3. Köszi, Zsuzsa! Az eredeti is nagyon jól néz ki, de gömbölyűbbeknek a kevesebb csík talán előnyösebb :) És szánd rá magad, tényleg nem bonyolult egy ilyet megcsinálni. :)

   Törlés
 2. Nagyon stílusos és főleg egyedi :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lett, hintaszékes-teázós hangulata van! :-)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...