2013. december 12., csütörtök

Nyakas cserebere


Ismét izgalmakban bővelkedő csereberét zártunk. Nekem Adél kötött, én pedig Gabinak kötöttem. Először arról, amit én kaptam. Nagyon szeretem az olyan kötött holmikat, amiben a fonal szépségét nem nyomják el mindenféle csicsa mintával. Azt hiszem ez a nyakmelegítő az egyik legjobb példa rá (aztán  majd lejjebb a másik példa is látható lesz). Hihetetlen puha, és azt hiszem, hogy nagyon illik hozzám. A fonal Rico Essentials Cashlana (80% merinói gyapjú és 20% kasmír), és egyszer muszáj lesz belőle feltankolnom. :)


És ha még ez nem lett volna elég, kaptam még adventi teaválogatást, minden napra másféle teát és hozzá mindenféle jókívánságokat, amit Adél szerencsére lefordított nekem németről. Igazán nagy öröm volt, nagyon szépen köszönöm itt is, Adél!



És akkor jöjjön az én nyakasom. Komoly fejtörést okozott, hogy mit kössek és miből Gabinak. A szín kiválasztásánál Luca volt segítségemre, amit ezúton is köszönök, a mintán meg sokáig hezitáltam. Végül az Elyse nyakmelegítőnél maradtam, mert nekem ehhez a színhez valami egyszerű minta dukált. Aki ismer, tudja, hogy nekem a piros nem színem, és aki köt, az tudja, hogy olyan színt kötni nagyon nehéz, ami nem tartozik a palettánkhoz. De azért hősiesen megküzdöttem vele, és meg kell valljam, ha napsütésben néztem ezt a fonalat, igazán nagyon tetszett (na, jó, a végére már napsütés nélkül is :) )

fonal: Rial Filati Merino Soft a Barkából


3 megjegyzés:

  1. Örültem, hogy neked köthettem, Eszter, mert szerintem hasonló az ízlésünk ami az egyszerűhöz való vonzódást illeti. Ez aztán szerencsésen egybevágott azzal is, hogy technikailag mire vagyok képes kötésben :) Csak az jelentett pici bizonytalanságot, hogy mit is értesz vajon jégkék alatt. Érdemes megguglizni, kábé mindenféle kék kijön találatba. Szóval ez nagy megkönnyebbülés volt, amikor kiderült, hogy valami ilyesmit gondoltál. Viseld egészséggel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Adél, én pedig örültem, hogy tőled kaphattam! És ez pont jégkék - legalábbis nekem :) Még egyszer nagyon köszönöm neked!

      Törlés
  2. Mind a kettő nagyon klassz ajándék lett, pihék, puhák. :-))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...