2010. november 25., csütörtök

Telizsák

Már szombaton készen volt, csak a fényképezéssel volt gondom. Tud valaki egy jó fotósulit a kötő-, horgoló- és varrósuli, a munkahelyi feladatok és a házimunka mellé? Időm, mint a tenger... :)


A lényeg: Barka Gilice Kerekerdő árnyalatából készült maga a zsákocska, a piros szőr pedig egy régi sál második esélye. A zsákot végig úgy horgoltam, hogy lezártam a köröket, tehát nem csigavonalban haladtam. Már ezt is ideje volt begyakorolni. Gyengébb idegzetűek kedvéért nem fényképeztem le azt az oldalt, legyen elég annyi, hogy eleinte nem volt tökéletes a végeredmény (és akkor nagyon finoman fogalmaztam), de azután már belejöttem a dologba, és így megint tanultam valamit. A fényképezéskor belülről egy gombóc fonal biztosította a szép tartást, de anélkül is megáll az oldala.

A kis kobold a képen – Zsangyal ajándéka – mindenáron be akart kerülni a blogba, így hát fogadjátok őt is szeretettel. :)




1 megjegyzés:

  1. érdemes volt még egy esélyt adni annak a piros sálnak :o) a kis koboldot meg már valahonnan ismerem, jó, hogy beengedted a zsákocska mellé!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...