2011. március 25., péntek

A 210-211-34-es számú



háromszög alakú kendő. Ez a neve a Ravelryn ennek a kendőnek. 10 dkg Barka Cinege delfin és még egy kevés achát árnyalatból készült. Eredetileg úgy gondoltam, hogy a sötétebből horgolom meg az egészet, de amikor elfogyott a fonal, és tulajdonképpen készen is lettem volna, éreztem, hogy valami még hiányzik. És mert ez a két szín nekem nagy kedvencem, gondoltam összepárosítom őket. Így már valami egészen más lett belőle, egy kicsikét különlegesebb, nem annyira szimpla. Így tehát nekem ez most nem a 210-211-34-es számú, hanem a námbör ván. Már abban a tekintetben is, hogy ez az első horgolt kendőm.

Színe?

Visszája?

13 megjegyzés:

  1. Nagyon ízléses darab, ezzel a kontrasztos szegéllyel, szolid, mégis dögös, romantikus, mégis letisztult, és majdnem mindenhez illik. Gondolom, nem sokat fog a szobában kuksolni ;)

    VálaszTörlés
  2. teszik a színe-visszája, és mind a két színárnyalata is :) nagyon tetszik! remélem, követi majd egy námbör tú, tú :D

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen mindnyájatoknak!

    Harmat! Már alig várom, hogy felvehessem, de még ki is kéne mosnom. :/

    MrsYarnart! Lesz még, biztosan, de egyelőre a hom dekorésön van soron. :D

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is nagyon jól tetted, hogy körbekerítetted egy világosabb színnel, egyrészt izgalmasabb így, másrészt még több mindenhez viselhető. Szerintem hossz évekig a kedvenced lesz, nagyon szép.

    VálaszTörlés
  5. Köszi, Adél! Ma már rajtam is volt! :) Meg is lepődtem, hogy ahhoz képest, hogy milyen vékony fonal és ráadásul elég szellősen horgoltam, nagyon kellemes meleget ad. Pont a mostani reggeli időjáráshoz való.

    VálaszTörlés
  6. Szia megtennéd, hogy magyarul közzéteszed a leírását? nagyon tetszik

    köszi
    zsófi

    VálaszTörlés
  7. Nagyon ötletes és ízléses a szegély! Azon gondolkozom éppen, hogyan lehetne feldobni egy egyszínű lila nagyimintás kendőt, nagyon jó ötletet adtál, köszönöm!

    VálaszTörlés
  8. Zsófi! Örülök, hogy tetszik, köszönöm szépen! Légy szíves, írj nekem egy emilt, hogy majd tudjam elküldeni a leírást. gumi.pok@freemail.hu

    florentine! Köszönöm szépen! Izgalmas lehet a kendőd, azért is, mert általában a nagyimintát több színből szokták horgolni – az egyszínű valószínűleg különleges lesz ebben a műfajban. Kíváncsian várom!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép, szavaztam is rá a Barkán!... :)
    Nekem is van 10 deka Cinege/Delfin fonalam. Egy elegáns, finom ötujjaskesztyűt kötök belőle. Jól össze lehet majd párosítani a te kendőddel, mert a kesztyű mandzsettájában lesz egy selyemszalag is dísznek, ami lehet akár ugyanaz a kiegészítő szín, mint a kendőn a szegély... :D

    VálaszTörlés
  10. Köszi, mirkka! Kíváncsian várom a kesztyűt! :)

    VálaszTörlés
  11. Nagyon tetszIK. a szín, a minta. Szerintem is jó, hogy ötvözted a 2 színt. Még elegánsabb lett. Ugye már hordod?

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! Hát hogyne hordanám! Amikor csak lehet. Nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...