2012. január 25., szerda

Arroyo – magyarul

A Sarah H. Wolf tervezte Arroyo egyszerű, mutatós kendő, amit véleményem szerint a kötésben még annyira nem jártasak is el tudnak készíteni. A minta fordítása elérhető a képre kattintva.

klikk :)



És még valami: a SOTE klinikájának koraszülött/újszülött osztálya egy felhívást tett közzé a Facebookon, amelynek részleteit Zsuzsa blogján olvashatjátok. Nem pénzt kérnek, hanem babaruhákat, hogolt, kötött sapkákat (számomra rémisztően aprókat). Ha valakinek van kedve, lehetősége csatlakozni, tegye meg bátran. 

10 megjegyzés:

  1. Hálás köszönet a fordításért és...
    a segítségemre lehet számítani! :)

    VálaszTörlés
  2. köszönöm a fordítást :) <3

    VálaszTörlés
  3. Eszter, én is nagyon szívesen csatlakozom a sapkakötéshez, de azok között vagyok, akiknek szüksége lenne a küldött fonalra - bár úgy látom, kevesebben vagyok. Nem nagyon bővelkedem itthoni készletekben.
    És a képekből, hozzászólásokból ki tudok indulni, csak valami fogyasztási leírás kellene még úgy nagy általánosságban, amit személyre szabva lehetne használni.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szívesen, jó munkát hozzá!

    Gyöngyi, még ma írok neked emilt.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm az önzetlen fordítást!

    VálaszTörlés
  6. Olyan jó, hogy van nekünk a GumiPókunk! Aki önzetlenül közreadja a tudást:) Igaz, hogy én a "húilyeténiscsinálokegyszer"-ig jutok többnyire, de jó tudni, hogy ott a lehetőség... Köszi, tényleg!

    VálaszTörlés
  7. Az áldott szíved s a tündéri lelkecskéd!
    Köszönöm :)

    VálaszTörlés
  8. nekem is nagyon tetszik -mindig is tetszett - ez a kendő. Zsuzsánál már jelentkeztem én is. akár takarót, akár sapkát szívesen készítenék. segítségre nekem is szükségem lenne: pontos sapkaméret kellene, és örülnék, ha a lebonyolításban segítenétek, eléggé messze lakom; ha valakinek elküldhetném postán, és aztán ő eljuttatná a holmikat a pontos helyre... nagyon örülnék :)

    VálaszTörlés
  9. Köszi, lányok, örülök, hogy ilyen nagy örömöt okoz egy-egy fordítás. :)

    Adél, előbb-utóbb csak leszünk mi is nyugdíjasok, aztán belecsapunk a lecsóba. :)

    Éva, a Maluka II-es posztot kiegészítettem a tudnivalókkal, címet pedig emilben fogok írni neked. És köszönjük, hogy csatlakozol. :)

    VálaszTörlés
  10. Koszonom a mintat. Tovabbi szepseges alkotasokat.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...