2011. július 1., péntek

Egyedfejlődés

A szerdára áthelyezett kreatív délután újabb szatyrot eredményezett. Nem is akármilyet! Mert a GumiPókok mindig törik valamin a fejüket. Így mikor jeleztem, hogy a babatakarónak valami ajándéktasakot kell vásárolnom, lecsapott a lehetőségre. Tehát gyártásba kezdtünk.


Alapként adott volt egy félbehagyott-elrontott patchwork-kezdemény. Rózsaszín, tehát passzolt a takaróhoz. Rövid dobozvizit után előkerült a már ismert lila anyag.


És itt jött A Fejlődés! Rengeteg az időnk (persze, hogy nem!), simán belefér, hogy bélés kerüljön bele! Mert hát ilyen még nem volt, feldobja az egyébként igen-igen egyszerű lilaságot a szintén nagyon egyszerű rózsaszín. (Már nem emlékszem, pontosan hogy is jellemezte a színt GumiPók, de volt valami habselyem nagyibugyi is a jelzők közt.)



A végeredmény, mindössze egy szétbontás után. :)

A heti program másik csúcspontja ma délután volt, amikor is elkészült egy szett első darabja. Anyukánk jelezte még régebben, hogy kicsit hosszú neki az összehajtható szatyor füle. Ráadásként, ha nincs sok holmija, inkább dundira töm egy kisebb szatyrot, minthogy egy nagyobban henteregjenek a cuccai. Az előbb felsorolt tények elegendők voltak ahhoz, hogy megalkossuk a szatyortartó szatyrot. :)


Kifordítható, füle kétféle anyagból. Az anyagot kifejezetten neki vásárolta GumiPók - még jóval régebben, akkor még bizonytalan felhasználásal. Innen.
A szett következő darabja a "szokásos" összecsukható, félig házi készítésű ferdepánttal. Folytatás jövő hét pénteken!

Harmadikként pedig elkészült Florentine PIF-szatyra, amit ma útjára is indítottunk, reméljük, hétfőn kézbe is veheted! Használd egészséggel, reméljük, így és ilyennek szeretted volna!


4 megjegyzés:

  1. Jó nagy lett...Nem tudom miért, én is a nagy táskákat szeretem. Persze van kicsi is, de a nagy, amibe mindent lehet ömleszteni, az az igazi!:-)

    VálaszTörlés
  2. már hiányoltalak benneteket! szépek lettek ezek a szatyrok is. jókat mosolyogtam megint, olvasva a táskák történetét. nagyon stílusos a "csomagolása" a takarónak!

    VálaszTörlés
  3. A szatyor tartó szatyor nagyon jópofa ötlet. Szépek lettek!
    Ajándékcsomagolásra én már nagyon régóta textil-szatyrokat, zsákokat használok. Reményeim szerint azok tovább élnek bevásárló táskaként és tornazsákként.

    VálaszTörlés
  4. Így, ilyennek, köszönöm!

    Jó követni az egyedfejlődést, a szókincsetek pedig páratlan:-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...