2011. november 15., kedd

Adélnak, Gyöngyinek


A blogszületésnapra hirdetett játékunkban Adélnak és Gyöngyinek kedvezett a szerencse. Kicsit hosszúra nyúlt a várakozás, de ma végre megkapták mindketten az ajándékokat*, így most már itt is bemutathatjuk őket. Egy-egy keresztszemes biscornut kaptak, egy picike kézimunkaollót a Barkától, amihez tartozik egy biscornu alakú ollóőr is. A biscornu mintáját a Floss Box oldalán találtam, az ollóőrét is ebből barkácsoltam össze. Biscornu tutorial nagyon sok van az interneten, én ezt néztem meg a sok közül. A kis könyvecske egy 2012-es naptár, amit Zsangyal kötött be a saját kis kezével, ő választotta a papírt, igyekezvén igazodni a hímzett műremekek színvilágához (felhívnám a figyelmet a precíz kivitelezésre!). Remélem, hogy sikerült örömöt szereznünk, használjátok őket sokáig!

Gyöngyi ajándékai
Adél ajándékai


* Adélé  miatt különösen aggódtunk, mert persze nem mi lennénk, ha nem hagynánk le a címzés egy részét. :( GumiPók és Zsangyal törvénye: Amit el lehet rontani, azt mi el is rontjuk! Na, erre nem vagyunk büszkék.


12 megjegyzés:

  1. Újfent nagyon köszönöm, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve:)))
    Gyöngyi cucca is nagyon szép, bizonyára úgy örül neki, mint én, és ismételten megjegyzem, hogy igen!!! A kék az enyém!!! Köszi!:)
    Valamint asszem megtanultam szívettyűt írni <3

    VálaszTörlés
  2. Na jó, akkor nem tanultam meg mégse.

    VálaszTörlés
  3. elállt a szavam: hogy ti milyen gyönyörűt...

    VálaszTörlés
  4. Adél! Örülök, hogy tetszik, használd őket egészséggel! Kicsit bróken, de azért hart, az látszik :)

    Éva! Ha te nem csinálsz ilyet nekünk, nekem sem jut eszembe. :) Köszi!

    VálaszTörlés
  5. Valóban mindkettő csodálatosan szép, így egymás mellett is, és milyen jó lehet tesónak lenni, aki ilyen klasszul összedolgozik (amint persze, azt már korábbról is tudjuk:))) Én is csak azt tudom mondani még egyszer, hogy KÖSZÖNÖM!
    :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon örülünk, hogy tetszenek a kis ajándékaink! Teljen bennük sok örömöd, Gyöngyi!

    VálaszTörlés
  7. Csak előkerülök én is... Én is gratulálok a nyerteseknek, annak pedig igen-igen örülök, hogy örülnek a készítményeknek! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...