Oldalak

2017. január 7., szombat

Van az a hideg...


Már két éve is írtam egy bejegyzést, arról, hogy muszáj volt sapkát kötnöm, mert -10 fok volt odakint. Akkor azt gondoltam, hogy ez már farkasordító hideg, de ma azt kell mondjam, hogy ha az farkasordító volt, akkor most minimum egy farkas falka ordít odakint... 
Így aztán megkötve ezt a sapkát, arra jutottam, hogy mivel kishibás is, nem is annyira roggyanós, mint kellene (bár még mosva nem volt), ezért nekem nagyon jó lesz, mert bizony ebben a hidegben én is felveszem, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy jól áll rajtam, de ezt szerencsére kevesen látják.
A színe ennél sokkal szebb, a nyakmelegítők fotóin jól látható a szép zöldség. Itt most valahogy nem jött össze a színhű fotó. Biztos nagyon hideg van ;) 

fonal: Praliné (80% extrafine superwash merino, 20% selyem, 150 m/50 g),
10-es szín
tüvek: 3,25 a passzéhoz, 3,75 a testhez
minta: Vienna by Varga Gabi
(nem nyilvános, de a Barka Bisztró facebook csoportban ingyen elérhető,
vagy megtalálható a Nők Lapja 2013/43-as számában)
2 megjegyzés:

  1. Ez egy jó sapi, én is megkötöttem annak idején a lányomnak. Ez a farkasfalka ordító hideg nálam a fülpánt használatát váltotta ki, nem tudom, hogy a 2 éve kötött klassz roggyanós sapim bevetéséhez mi kell? Talán az, hogy már a jegesmedvék is ordítsanak :) Váljon hasznodra a sapeszod!

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű ez a sapka, bizonyára jó lehet rá(d)nézni, ha felveszed! :-) Én ma a fiam bóti pótsapiját vettem kölcsön, hogy ne fagyjon le a fejem....

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...