2017. november 3., péntek

Koprodukciós párnák

(Zsuzsi)


Luca széke semmi ahhoz képest, milyen hosszúra tud nyúlni nálam egy egyszerű darab elkészítése is. Az internet tanúsága szerint több, mint két éve kezdtem el horgolni a blokkokat. Lassú munkához, ugye...
Lényeg, hogy elkészültek, és Eszter nagyon ügyesen meg is varrta a párnahuzatok hátát, Szilvi pedig a gombokkal járult hozzá a projekthez. Itt is ezer köszönet nekik! Az ihletet Annás pöttyös blokkja  és Mrs. Yarnart párnái adták.


A blokkok Drops Safranból készültek (06, 07, 09, 23, 31), a hátlap meg egy sosem használt farmernadrágból.
Nagyon fontos eleme a párnának A Zseb. Ebben olyan fontos dolgok kaphatnak helyet, mint például kötött egérkék. Vagy távirányító, ha nem akarjuk, hogy bárki csatornát váltson, miközben tévét nézünk. Ha mégis átkapcsolna, akkor pedig belebújtathatjuk a kezünket, és vitapartnerünket a párna erejével győzhetjük meg igazunkról.


Belülre 35x35 cm-es párnák kerülnek, ilyenek.

Köszönöm Eszternek, hogy készre varrta őket, nélküle még mindig a fiókban aludnának!


8 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek, nem is tudom, melyik tetszik jobban!

    VálaszTörlés
  2. csodás mindkettő horgolással, hátlappal együtt. az egérkéknek remek helyük van, szerintem az én Istvánom is örülne ilyen egérzsebnek. vagy mr yarnart egy párnacsatának, amelyet a távirányítóért harcolnánk :)

    VálaszTörlés
  3. szuperek! hogy varrtátok össze az elejét a hátával? kézzel vagy géppel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Géppel varrtam, bár eléggé féltem tőle, mert még sosem csináltam ilyet. De legalább kiderült, hogy tök egyszerű. :)

      Törlés
  4. Hű, az a zseb mekkora ötlet! El ne felejtkezzek róla, ha legközelebb párnát varrok! :) A négyzetes pöttyeidhez pont ilyesmi dukál!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...