2012. február 8., szerda

Babatakaró

Lassan elkészült az én babatakaróm is. Kockás, mint az enyém volt valamikor, hihetetlen bonyolult mintáját magam találtam ki, és természetesen nekem még ezt is sikerült időnként elrontani. :)

Fonal: Red Heart Baby (82 gramm) a Meseboltból
Tű: 3 mm
Mérete: kb. 45x50 cm




11 megjegyzés:

  1. Nagyon édes :-) Sokat nézegettem ezt a fonalat, milyen vele dolgozni?

    VálaszTörlés
  2. Köszi, Zsuzsa! Kellemes, nincs olyan érzésed, hogy műanyagot kötsz. És a végeredmény is pihe-puha. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon bájos kis takaró! A mackó is csudaédes!
    zsuzsi

    VálaszTörlés
  4. Én is kötöttem már ebből a fonalból babatakarót, úgyhogy pontosan el tudom képzelni, milyen jó pihe-puha a tiéd is... A kockás minta tök jó, ha pedig eltévesztetted valahol, az csak növeli az értékét és egyediségét. Egyszóval király a babatakaród. De kié a baba?

    VálaszTörlés
  5. Köszi, Zsuzsi! A takaró roppant egyszerű, nem volt sok idő, hogy cicomázzam, a maci pedig kb. annyi idős, mint én, de csodával határos módon, meg Anyukámnak köszönhetően – aki gondosan őrizte – még mindig tud brummogni. :)

    Igen, Adél, tényleg meglepő, hogy annak ellenére, hogy akril a fonal, még engem sem szúr, sőt nagyon kellemes tapintású.
    Látom, nem csak én vagyok időnként lemaradva egy brossúrával :)). A SOTE koraszülött osztályának készítünk apró takarókat, sapikat, ki mit tud. Ennek keretében készült a takaró is. Ebben a bejegyzésben írtam róla:
    http://rahajtas.blogspot.com/2012/01/arroyo-magyarul.html

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szeretem az egyszerű mintákat.. és a kocka za kocka:-))

    VálaszTörlés
  7. Szép lett, és nem hiszem, hogy bárki számolgatná a szemeket, hogy pontos-e a minta :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm, Annás! :) Persze, nem számolja senki, csak sokszor fura, hogy ilyen egyszerű mintánál hogy tud lankadni az ember figyelme, a bonyolultabbakkal meg semmi gond.

    VálaszTörlés
  9. kötöttem én is egy kockásat :) de az enyém nem ilyen bonyolult :) a tied határozottan tetszik! válogattam én is az akril fonalak között, és úgy vettem észre, hogy a gyapjú fonalak között több a szúrós, mint a műanyagok. manapság már olyan finom puha akrilfonalak vannak. persze, ha jó minőségű. a mackó nagyon édes, nekem is van egy pár :o)

    VálaszTörlés
  10. Nos igen. Nem csak ez ügyben vagyok lemaradva.:(
    De Ti nagyon ügyesek és jók vagytok!:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...